Escape Hunt

De perfecte locatie voor bedrijfsfeesten of evenementen!

July 10, 2015 by in category News with 0 and 0

bedrijfsfeest escapehunt eindhovenThe Escape Hunt Experience is uitermate geschikt voor bedrijfs- en groepsuitjes. Wilt u meer dan alleen het spelen van de Escape Hunt? Dan zijn onze custom made events iets voor u!

We hebben 6 escape rooms ter beschikking en daarbovenop nog een luxe vergaderruimte, die kan worden gebruikt voor meetings of workshops.
The Escape Hunt Experience Eindhoven biedt u de mogelijkheid om onze sfeervolle lounge af te huren voor bijvoorbeeld een familiedag, (vrijgezellen)feestje, sales meeting of een motivatietraining.
Klik hier om contact met ons op te nemen, zodat we een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen, die precies past bij uw wensen. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

BEDRIJFSUITJE

Wist u dat onze Escape Hunt perfect is voor team building? We bieden u een spannende en boeiende ervaring, waarbij een scherpe geest, out of the box denken en team work nodig is. Door elkaars kwaliteiten en vaardigheden optimaal te gebruiken, kunt u ontsnappen uit de kamer. Er kunnen 30 mensen tegelijkertijd deelnemen aan het spel, maar met grotere groepen is het natuurlijk ook mogelijk om twee rondes te spelen.

VRIJGEZELLENFEEST

‘Ontsnappen’ tijdens je laatste dag als vrijgezel, de ironie! Onze Escape Hunt dient als de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest . We bieden u een boeiende en spannende ervaring, waar u zeker veel plezier aan zult beleven. Wilt u gezellig nog naborrelen? Dat kan! Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken. Er kunnen 30 personen tegelijkertijd deelnemen aan het spel, maar met grotere groepen is het natuurlijk ook mogelijk om twee rondes te spelen.

FAMILIEDAG

Wilt u graag een origineel uitje organiseren voor uw familie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze Escape Hunt biedt een goede omgeving voor wat vriendelijke competitie en team work. We bieden u een spannende en boeiende ervaring, waar de hele familie nog lang over na zal praten! Dus organiseer je een zussendag, neven- of nichtendag of welke familiedag dan ook, bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken. Er kunnen 30 personen tegelijkertijd deelnemen aan het spel, maar met grotere groepen is het natuurlijk ook mogelijk om twee rondes te spelen.

The Escape Hunt Experience is uitermate geschikt voor bedrijfs- en groepsuitjes. Wilt u meer dan alleen het spelen van de Escape Hunt? Dan zijn onze custom made events iets voor u!

Zou u graag een keer een kijkje komen nemen en met ons de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op en we prikken samen een datum!

Blackmail in the bedroom

content

X
Bangkok Bomb Mystery

content

X
Theft at the art gallery

content

X
Be seen on the website!

Your Name

Your Email

Your Caption

Your Image

Please complete to submit:

+ 7 = tien
Please leave this field empty.

X