Escape Hunt

De perfecte locatie voor bedrijfsfeesten of evenementen!

juli 10, 2015 by in category News with 0 and 0

bedrijfsfeest escapehunt eindhovenThe Escape Hunt Experience is uitermate geschikt voor bedrijfs- en groepsuitjes. Wilt u meer dan alleen het spelen van de Escape Hunt? Dan zijn onze custom made events iets voor u!

We hebben 6 escape rooms ter beschikking en daarbovenop nog een vergaderruimte, die kan worden gebruikt voor meetings of workshops tot 10 personen.
The Escape Hunt Experience Eindhoven biedt u de mogelijkheid om onze sfeervolle lounge af te huren voor bijvoorbeeld een familiedag, (vrijgezellen)feestje, sales meeting of een motivatietraining.
Neem contact met ons op, zodat we een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen, die precies past bij uw wensen. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

BEDRIJFSUITJE

Wist u dat onze Escape Hunt perfect is voor team building? We bieden u een spannende en boeiende ervaring, waarbij een scherpe geest, out of the box denken en team work nodig is. Door elkaars kwaliteiten en vaardigheden optimaal te gebruiken, kunt u ontsnappen uit de kamer. Er kunnen 30 mensen tegelijkertijd deelnemen aan het spel, maar met grotere groepen is het natuurlijk ook mogelijk om twee rondes te spelen.

VRIJGEZELLENFEEST

‘Ontsnappen’ tijdens je laatste dag als vrijgezel, de ironie! Onze Escape Hunt dient als de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest . We bieden u een boeiende en spannende ervaring, waar u zeker veel plezier aan zult beleven. Wilt u gezellig nog naborrelen? Dat kan! Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken. Er kunnen 30 personen tegelijkertijd deelnemen aan het spel, maar met grotere groepen is het natuurlijk ook mogelijk om twee rondes te spelen.

FAMILIEDAG

Wilt u graag een origineel uitje organiseren voor uw familie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze Escape Hunt biedt een goede omgeving voor wat vriendelijke competitie en team work. We bieden u een spannende en boeiende ervaring, waar de hele familie nog lang over na zal praten! Dus organiseer je een zussendag, neven- of nichtendag of welke familiedag dan ook, bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken. Er kunnen 30 personen tegelijkertijd deelnemen aan het spel, maar met grotere groepen is het natuurlijk ook mogelijk om twee rondes te spelen.

BEZOEK ONZE ESCAPE HUNT

The Escape Hunt Experience is uitermate geschikt voor bedrijfs- en groepsuitjes. Wilt u meer dan alleen het spelen van de Escape Hunt? Dan zijn onze custom made events iets voor u!

Zou u graag langs willen komen, een kijkje nemen en de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op en we prikken een datum!

Naam

Emailadres

Onderwerp

Bericht

Vul


Gelieve dit veld leeg te laten.

Add comment