Escape Hunt

Over Ons

Over Escape Hunt Eindhoven

het ultieme live escape spel

The Escape Hunt Experience is een fantatische wereldwijde franchise binnen de entertainment sector en biedt unieke “escape the room” ervaringen voor zowel consumenten als bedrijven op meer dan 20 vestigingen ter wereld. Van Brussels tot Singapore, van Sydney tot Ho Chi Minh City zijn wij erkend als wereldwijde leider binnen deze snel groeiende entertainment sector. Sinds de opstart hebben we wereldwijd al meer dan 5.000.000 minuten aan speeltijd kunnen aanbieden aan ons publiek. De vestiging in Eindhoven biedt 6 spelkamers aan met drie verschillende originele spellen, een prachtige, moderne lounge en een luxe, grote vergaderruimte met catering

an-exhilarating-challange.jpg

Over ons

Wij bieden een moderne, verrassende en originele ervaring gebaseerd op de klassieke “escape rooms”, echter tillen wij deze naar een geheel nieuw, beter en hoger niveau! Het leukste, spannendste en meest leerzame uitje maar vooral het meeste plezier dat je ooit zult hebben met je vrienden, collega’s en familie! Ons filiaal in Eindhoven is onderdeel van de grootste, wereldwijde franchise onderneming binnen de entertainment sector en werkt daarom volgens de hoogst mogelijke standaarden:

  • Excellentie & originaliteit in onze game designs met een sterke focus op vernieuwing en innovatie 

  • Gastvrij, gezellig en klantvriendelijk – een echte 5-sterren ervaring in Eindhoven krijg je in onze luxe lounge, compleet uitgezet met een luxe koffie- en thee bar

  • Gratis parkeergelegenheid

Test uw verstand bij de Escape Hunt in Eindhoven

Bij Escape Hunt Eindhoven bieden wij een geweldige ervaring waar je een fantasie wereld instapt en de rol aanneemt van een beroemde Londense detective die samen met zijn team een van onze mysteries moet ontrafelen. Jullie spelen samen als team in een race tegen de klok om zo snel mogelijk uit een van onze escape rooms te ontsnappen. Het gehele avontuur duurt maar liefst anderhalf uur, na een korte briefing kunnen jullie 1 uur lang het escape spel spelen. Daarna bieden wij de mogelijkheid om na te praten samen met je medespelers in onze luxe lounge met gratis koffie en thee en is er tijd voor een fotobooth moment met leuke attributen uit onze verkleedkist. Het avontuur bij Escape Hunt Eindhoven is uniek en onderscheid zich van andere live escape the room spellen wereldwijd om vele redenen, zoals:

  • Al onze game rooms kunnen worden geboekt vanaf 2 personen. We combineren boekingen nooit met andere boekingen. Dus of je nou met 2 of 5 spelers een game room boekt, je speelt altijd samen met het groepje waarmee je hebt geboekt en niet meer vreemden.
  • Per boeking zorgen wij ervoor dat je wordt begeleid door een van onze enthousiaste game masters.
  • Na de game kun je nog even napraten in onze luxe koffie- en theebar.
  • Ook kun je na de game een duik nemen in onze verkleedkist en bieden wij de mogelijkheid voor een hilarische fotomoment als herinnering voor thuis.
a-unique-test-of-your-wits.jpg

Daten bij Escape Hunt

We zijn een van de enige game rooms waar het ook mogelijk is om ook met z’n tweeën te komen spelen. Dit houdt in dat we nooit groepen combineren en je een spannende, leuke date kunt plannen met je partner in een van onze rooms. Hoe goed kunnen jullie samenwerken onder tijdsdruk?

Quality time met je gezin

We leven in een maatschappij waar iedereen bezig is met gadgets, ipad en digitale ervaringen. Wij bieden jullie een mogelijkheid om samen met je gezin een fijne, spannende, en interactieve LIVE activiteit te ondernemen. Fijne herinneringen aan een super gave dag samen met je gezin, zonder mobiele telefoons, zonder ipads maar vooral oprecht en echt!

Plezier maken met je vrienden

Of het nu vrijdagavond is of maandagmiddag, wij zijn 7 dagen per week geopend zodat je kunt genieten met je collega’s en/of vrienden van een hartstikke gezellig, leuk en vooral spannend avontuur in Eindhoven.

Teambuilding met collega’s

De Escape Hunt in Eindhoven heeft maar liefst 6 game rooms maar ook een luxe vergaderingruimte met uitstekende faciliteiten voor teambuilding en workshops. Bedrijven kiezen voor de Escape Hunt Eindhoven omdat wij de mogelijkheid bieden om in een speelse omgeving te werken aan belangrijke vaardigheden om jullie team en samenwerking te versterken.