Escape Hunt

WANNEER KAN IK KOMEN SPELEN?

Veelgestelde Vragen

februari 5, 2015 by in category FAQS with 0 and 0

Wat zijn jullie openingstijden?  We zijn 7 dagen per week open, van 14:00 tot 21:30. De eerste games kunnen om 14:00 worden gespeeld en de laatste spellen om 20:00. We sluiten om 21:30, na onze laatste de-briefing.

Wat als ik te laat ben? Omdat het gaat om het spelen van LIVE games is het helaas niet mogelijk om nog te kunnen spelen als je te laat arriveert. Het is erg belangrijk om op tijd te komen omdat we na jullie boeking nieuwe spelers verwachten die ook op tijd moeten beginnen. We adviseren je daarom om 10 minuten voor aanvang van de game aanwezig te zijn.

Moet ik vooraf reserveren?  Ja, we maken gebruik van een online boeking systeem via deze website en via Facebook. Het is het gemakkelijkste om gebruik te maken van onze online kalender en boeking systeem om ervoor te zorgen dat je kunt reserveren op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Hoe boek ik een game room?  Een game room boeken is erg simpel.  Ga naar onze boekings pagina en volg onderstaande stappen:

1. Kies het aantal personen waarvoor je wilt boeken.  Per kamer is het mogelijk om te boeken voor een groepje van 2-5 spelers. Indien je met meer dan 5 spelers bent dan dien je meerdere kamers te boeken op hetzelfde tijdstip.  Indien je een boeking wilt maken voor 1 persoon dan moet je helaas het tarief betalen voor 2 personen.

2. Kies je game room.  Er is van iedere game room een omschrijving op onze boekings pagina. Maar in principe zijn al onze verschillende spellen geweldig om te spelen.

3. Kies een datum en tijdstip. Door alle game rooms tegelijk te selecteren heb je een uitgebreidere keuze in data en tijden, dus check de beschikbaarheid van al onze game rooms als je echt graag en snel wilt komen spelen.

4. Kies je game room en voltooi de boeking.  Je kunt de boeking online gemakkelijk, snel en veilig betalen via iDeal, Credit Card of PayPal. Mochten er alsnog problemen zijn met de boeking dan kun je altijd even bellen.

Belangrijke informatie: Om meerdere game rooms tegelijk te boeken, dien je alle game rooms een voor een te selecteren en deze daarna gezamelijk af te rekenen. Indien je een boeking wilt maken voor over 2 maanden of later, geef ons dan even een belletje.