Escape Hunt

WAT ZIJN DE SPELREGELS?

Veelgestelde Vragen

februari 5, 2015 by in category FAQS with 0 and 0

Hoe speel ik een Escape Hunt Experience spel? Als we antwoord zouden geven op deze vraag dan zouden we heel de verrassing en ervaring verklappen. Laten we het erop houden dat het een van meest spannende en avontuurlijke manieren is om 90 minuten met je vrienden, familie of collega’s door te brengen. Het spel duurt 60 minuten maar het is belangrijk om 10 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn zodat we je voldoende kunnen briefen, naderhand hebben wij ook nog een leuke verrassing voor jullie in petto. Het spel zelf houdt in dat jullie samen moeten ontsnappen uit een kamer door een mysterie op te lossen. Los het mysterie op en ontsnappen binnen 60 minuten. Klinkt dit allemaal wel heel simpel? Kom het dan maar gauw ervaren!

Kan ik ook in mijn eentje een game room boeken?  Al onze spellen zijn gemaakt om gespeeld te worden in teams van 2-5 spelers. We vinden het geen probleem om een boeking aan te nemen voor een solo speler, alleen onthou goed dat dit wellicht wat moeilijker zal zijn. Helaas moeten we hiervoor wel het minimum boekingstarief rekenen voor 2 personen.

Met hoeveel mensen tegelijk kun je het beste spelen?  We hebben de kamers met allerlei groepsgroottes getest en zijn erachter gekomen dat een team van 2-5 spelers de ideale grootte heeft om de spellen te spelen. We zijn  daarom best strict over de groottes van de teams, gewoonweg omdat we ervan verzekerd willen zijn dat iedereen de perfecte Escape Hunt Experience meemaakt. Als jullie groep bestaat uit 6 of meer mensen dan adviseren wij het om in 2 teams van 3 spelers tegen elkaar te spelen. Op onze vestiging in Eindhoven kun je zelfs hetzelfde spel tegelijkertijd spelen, gezien we van ieder spel 2 game rooms hebben. Moge het snelste team winnen!