Escape Hunt

WAT IS DE ESCAPE HUNT EXPERIENCE?

Escape Hunt FAQs

februari 5, 2015 by in category FAQS with 0 and 0

De Escape Hunt Experience is een uniek avontuur gebaseerd op de klassieke online “escape the room” games zoals Myst & Crimson Room. Rond 2007 zijn dit soort spellen in Japan gelanceerd als real life games. Spelers worden opgesloten in een simpele, kleine kamer met meubels en puzzles zodat het voelt alsof ze zich daadwerkelijk in een computerspel bevinden. Spelers moeten zoeken naar aanwijzingen en raadsels oplossen om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de kamer.

Dit oorspronkelijk idee werd uiteindelijk ook buiten Japan gelanceerd. The Escape Hunt Experience heeft dit concept met veel passie ontwikkeld in een complete avontuurlijke “ervaring” waarbij je de rol aanneemt van een beroemde Londense detective en samen met je team een misdaad op moet lossen. Als team spelen jullie een race tegen de klok want je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen uit de kamer. De gehele ervaring duurt anderhalf uur omdat we nadat het spel is afgelopen nog een aantal leuke verrassingen voor jullie in petto hebben.

We bieden een totaal uniek concept wat zich onderscheidt van alle andere interactieve live adventure games.

Voor wie is de Escape Hunt Experience bedoeld?  Escape Hunt spelen is leuk voor iedereen die houdt van raadsels en plezier. We hebben onze spellen precies zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor jong en oud, mannen en vrouwen en alle culturele achtergronden. We hebben ontdekt dat zowel de lokale bevolking, als toeristen als expats allemaal enorm genieten van onze spellen.

Hoeveel kost het om te spelen? Onze prijzen varieeren aan de hand van het aantal spelers per kamer, maar je kunt al boeken vanaf €20 (incl btw) per persoon. Onze prijzen worden altijd berekend per speler en niet per game room. Om een game room te boeken ga je naar onze boekingspagina, je geeft aan met hoeveel mensen je komt spelen, welk spel je wilt spelen, wanneer je wilt komen spelen en rekent meteen snel en veilig online af.